Maakt het onbeschrijflijke zichtbaar!
 

Wat kost het?

Basistraining

De Basistraining Beeldtaal in Systemen kost 595 euro per cursist, waarbij de locatie afhankelijk is van de aanmeldingen in de regio. Er zijn locaties in  Maasbracht en Venlo beschikbaar. De training omvat 12,5 contacturen. Je ontvangt online alle informatie en interessante artikels. En sinds kort ook het beeldmateriaal wat je naast ander materiaal ook nodig hebt voor deze training, namelijk de parentificatiepoppetjes en de gevoelspoppetjes. Het materiaal is van hoge kwaliteit en heeft een uiterst creatieve uitvoering. Voor de rest van de materialen zijn er bij twee aanbieders pakketten beschikbaar voor Beeldtaal. Je hebt dan het materiaal dat ingezet wordt voor de methode compleet. 

https://werkenmetpoppetjes.nl/product/ktm-uitgebreide-basisset-beeldtaal-materialen

https://www.node-shop.nl/product/12272077/pakket-ktm-beeldtaal-incl-poppetjes

Voor koffie, thee en een koekje wordt gezorgd.

De data worden op deze site bekend gemaakt en op social media. Het betreft in de regel donderdagavonden van 19.30u tot 22.00u.

Incompany is deze training een aanwinst voor je praktijk, organisatie of bedrijf. De kosten zijn dan 585 euro per cursist, inclusief het materiaal zoals hierboven genoemd voor elke cursist. De locatie, en koffie, thee wordt dan door de opdrachtgever verzorgd. Trainingsdagen- en tijden kunnen in onderling overleg worden afgesproken. 
Verdiepende trainingen

De verdiepende trainingen kosten 375 euro per cursist inclusief materiaal om Trauma en Verlies inzichtelijk te maken. De locatie is afhankelijk is van de aanmeldingen in de regio. 
Er is geen mogelijkheid om vanuit het STAP budget deze trainingen te volgen.

 

Workshop 

De workshop is van 9.00-12.00u, er is koffie, thee en een koekje en een korte pauze. De locatie is praktijk 2-Act.nu in Maasbracht of Venlo, afhankelijk van de aangemelde deelnemers. De kosten zijn 185 euro per deelnemer.